top of page

Cum sa creati un cont Apple de pe iPhone,iPad sau laptop.
Cum sa creati un cont Apple

Dispozitivele Apple functioneaza cu sistemul de operare IOS ceea ce le face diferite cu mult fata de sistemul Android .

Spre deosebire de Android acest sistem nu functioneaza pe baza unui cont de Google prin care ne putem descarca aplicatii de pe Magazin Play (Play Store) ci printr-un cont Itunes.

Contul Itunes lucreaza in paralel cu contul de Icloud care asigura backup datelor de pe dispozitiv si siguranta acestuia in cazul in care este pierdut sau furat prin functia “Gasire Iphone”(Find my Iphone) . Conturile de Itunes sunt foarte importante pe Iphone/Ipad deoarece fara ele nu putem descarca nimic de pe Store.

Crearea unui cont Icloud/Itunes se poate face de pe un calculator (indiferent daca este Mac sau Windows) sau direct de pe dispozitiv.

Fie ca este Iphone 4 , Iphone 7 sau Ipad functioneaza pe acelasi principiu si pe acelasi cont in cazul in care aveti mai multe dispozitive Apple . Pentru crearea unui cont de pe calculator se face astfel.


1.Accesam site-ul Apple2.Apasam pe “Creati ID-ul Apple” din colt dreapta sus3. Dupa aceea trebuiesc completate toate taburile . Mare grija aici , deoarece sunt 3 intrebari de securitate . Cel mai bine la acestea este sa selectati intrebarea potrivita unui raspuns care il tine-ti minte deoarece aceste intrebari va vor fi utile in cazul in care ati uitat parola de la cont.4.Dupa ce ati completat toate campurile obligatorii o sa treceti la o pagina cu verificarea obligatorie a adresei de email pe care ati introdus-o la pasul precedent


Dupa verificarea adresei de email contul este creat, mai ramane decat sa va conectati dupa dispozitivele dumneavoastra Apple.
15 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page